Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa kotisivuille!

HUOM! NÄMÄ SIVUT OVAT SIIRTYNEET OSOITTEESEEN: pekkalappalainen.fi

Toki näillä vanhoillakin sivuilla saat surffailla 

Usko on hyvin yksinkertainen asia. Usko on kuin veturi ja vaunut. Veturi on Jeesus ja vaunuissa ovat ihmiset jotka uskovat Jeesukseen. Lippuna junaan on usko Jeesukseen. Junan pääteasema on taivas. Näin yksinkertainen asia on usko.

Minä jaan kalleinta aarretta mitä ihminen koskaan voi löytää. Minä jaan Jeesusta. Jeesus on vastaus! Jeesus on tie, totuus ja elämä.

Elämä on kuin suuri palapeli. Elämässä on eri paloja eli asioita. Tiedätkö mitä? Jumala on suunnitellut, että jokaisen ihmisen palapeliin kuuluisi Jeesus pala. Tuo pala on Tie, Totuus ja Elämä. Tällä sivulla kerromme tästä palasta. Haluaistko sinä Jeesus palan elämääsi? Tuo pala tuo elämään ilon, rauhan, Jumalan rakkauden, tarkoituksen ja päämäärän. Tervetuloa viihtymään näille sivuille!

Näillä sivuilla kerromme Jumalan rakkaudesta. Tiesitko, että Jumala on rakkaus? Jumala on rakastanut sinua jo silloin kun olit äitisi kohdussa. Jumalan rakkaus sinua kohtaan pysyy vakiona, mikään ei voi sitä vähentää, ei mikään. Olitpa tehnyt mitä tahansa, tai olitpa jättänyt tekemättä mitä tahansa, niin muista, että Jumala rakastaa sinua koko ajan täysillä! Sinä olet Hänen ilonsa! Hän on rinnallasi koko ajan. Raamattu sanoo, että Jumala rakastaa sinua iankaikkisella rakkaudella. Näillä sivuilla Jumala tarjoaa sinulle rakastavaa kosketustaan. Kosketa tänään Jumalaa, uskossa. Uskon avulla tartutaan Jumalan käteen. Nähdään ja koetaan näkymätön. Jumala haluaa rakastavan ja todellisen yhteyden sinuun tänään. Haluatko sinä koskettaa Jumalaa nyt - uskon kosketuksella? Jumalaa kosketettaan uskolla, huokauksella Jumalan puoleen, jonka olemus on tämä: Minä tarvitsen Sinua Jumala. Usko on Jumalaan totenapitämistä, ja sitä tietoisuutta, että voin aina tulla Jumalan syliin. Sinä voit tulla tänään Jumalan ystäväksi. Jumala sanoo sinulle juuri nyt: "Tartu näkymättömään käteeni juuri nyt. Tahdon sinusta uuden ystäväni." Jumalalla on lämpöiset ajatukset sinua kohtaa. Jumala lupaa Raamatussa, että jos me lähestymme Jumalaa, niin Hän lähestyy meitä. Jeesus ei heitä pois ketään, joka tulee Hänen luokseen. Jumala tahtoo sinun kokevan taivaallista rauhaa ja iloa joka päivä. Kosketa Jumalaa uskon käsivarella, niin Hän koskettaa sinua. Haluan rohkaista sinua lukija, että taivas on auki sinun yläpuolellasi. Minä rukoilen, että sinä voisit kokea Jumalan kosketuksen näiden sivujen äärellä.

 

©2020 Jeesus on vastaus - suntuubi.com